Intervju med Sebastian Miedinger

Position: forward (höger)

Smeknamn: midde

Ålder:21 (1997)

Längd: 185cm

Vikt: ca 85

Moderklubb: Täby FC

Vem är: Sebastian

En glad positiv kille i sina bästa år, som lever för all typ av idrott.

Är en väldigt målmedveten och driven person både utanför och inom innebandyn, vilket ni kommer få se under tiden här i Balrog. Är en spelare som gör allt för de med samma tröjfärg och skiter i motståndarna (haha).

Utanför planen är jag en väldigt familjekär person, som alltid sätter familjen och vänner i första hand. Håller väll alltid på med någon bollsport med polare på fritiden också. Det är väll det lättaste sätt att förklara vem jag är som person.

Vilken är din innebandybakgrund:

Har alltid hållit på med innebandy i täby sedan jag var 6år gammal, hade dock ett uppehåll när gymnasiet började då fotbollen var prio 1, men det tog inte länge innan jag kom tillbaka till plastgolvet…

Hur ser försäsong:

Blir mycket personlig träning då det var ett tag sedan jag tog tag i kroppen, vilket kändes lite under första ”fysträningen” men det är på god väg redan nu.

Min roll i laget:

Det skulle väll i mina ögon vara en avgörande roll till framtida säsonger i högre serier, då jag verkligen går in till 110% till denna övergång från täby.

Samtidigt skulle väll jag anse mig själv som en kille som gärna bjuder på sig själv och skämtar runt i omklädningsrummet och på sidan om planen.

Vilka är dina personliga mål med säsongen:

Det skulle vara i första hand att hjälpa till Balrog upp till div 1, och mina mål för mig själv är att utvecklas som spelare både mognatsmässigt och spelmässigt.

Hur ser du på lagbygget inför kommande säsong:

Man är ju alltid skeptisk till övergångar när man spelat i samma klubb och hallar hela livet, men är sjukt överraskad hur man blivit bemött av tränare och spelare, sjukt taggad på att sätta igång och komma in i laget ännu mera.

Tuffast laget att möta:

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte mycket om andra lag och vilka spelare de har, eller jag orkar väll inte lägga ner energi på att tycka till om motståndarna man möter, i mina ögon är det ändrat vinst som gäller, spelar ingen roll vilka man möter.

Men Åkersberga har man ju mött hela livet samt Huddinge så dessa två lag ska bli riktigt roliga att möta.

Favorit utrustning: 

Har ju inte så mycket att välja mellan men ingen vill ju springa runt utan short.

Favorit lag:

Tobbe Lövenius lär int gilla svaret men finns bara ett lag o de e gnaget!

Favorit övning:

Skottövning för vem älskar inte att skjuta lite.

Styrka som spelare:

Har bra speluppfattning och stabil i närkamper.

Vem i laget som statsminister:

Har ju inte fått så mycket uppfattning av alla i laget men tror nog med Rasmus Engström som statsminister så skulle det va 4 riktigt roliga år.

Tack för samtalet Midde

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.