Balrog bygger om

Det har varit en oviss och möjligen lite väl spännande tid som präglat oss sedan serien tog slut. Vi klarade kontraktet utan större besvär men har gjort viktiga omstruktureringar sedan dess.
Lyckligtvis gav det önskat utslag från dels flera trogna Balroghjärtan men också andra som såg möjligheter med omdaningen.

 

Vi fortsätter ha extremt fina förutsättningar vad gäller faciliteter men med lite mer realistiska perspektiv i den övriga verksamheten, något som på sikt kommer vara oerhört värdefullt för hela föreningen.

 

Samtidigt presenterar vi Balrogs företagspaket där alltifrån enskilda personer till större företag kommer få möjligheten att synas i vår verksamhet. Läs mer om det under fliken ”Marknad”.

 

Utöver det har det varit roligt att följa såväl Balrog Summercamp som Balrog Fotbolls och Balrog U:s intåg under det senaste året, spännande tillskott som ger oss lite annorlunda möjligheter för vårt ansikte utåt. Läs mer om verksamheten under deras respektive flikar.

 

Dessutom ska de totalt tre idrottssektionerna bli en allt större familj internt och kör ibland gemensamma aktiviteter som tex paintball för ett par veckor sedan.

 

Till slut börjar vi då närma oss sluträkning för den långsiktiga satsning Balrog innebandy anno 2014/15 inleder och vi startar presentationen av den nya truppkonstellationen imorgon måndag. Håll ut…

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.