Matchreferat Balrog – Salems IF

Coach Kari summerar derbyfighten mot Salems IF i torsdags. Ännu en match som kunnat sluta åt båda håll, men där vi inte når hela vägen fram…

Period 1:

Vi börjar matchen precis som vi sa i omklädnings rummet innan start, går ut och visar hjärta och sliter i varje byte! Vi gör 1-0 och fortsätter att trumma på, gör även 2-0.

Sen kommer Salem in i matchen och reducerar till 2-1. Vi spelar riktigt bra och kommer till många avslut men deras målvakt gör ett par riktigt svettiga räddningar.

Sedan gör Salem 2-2 mycket märkligt mål!!! Var den inne??? Men men domaren blåste mål och vi går till paus vila 2-2.

Period 2:

Vi börjar även denna period bra och sätter lite tryck i Salems zon och skapar chanser men lyckas inte sätta dom, tyvärr gör Salem 2-3. Sedan får Salem utvisning och vi kvitterar till 3-3 efter ett bra powerplay från våran sida.

Bra tempo i matchen och Salem går ner på folk. Det resulterar i att dom sätter 3-4, men vi ger oss inte och kvitterar ganska snabbt till 4-4. Det är fortsatt bra tempo i matchen och lite små grinigt,  precis som det ska vara i ett derby!

Period 3

Vi börjar perioden med boxplay och det tar Salem vara på och sätter 4-5 redan efter 29 sekunder. Efter det trummar vi på och kör vårt spel och kvitterar igen till 5-5 med mycket kvar att spela.

Sen har båda lagen chanser, mycket kamp där ute och Salem gör 5-6 och även 5-7.. Det är samma spelare som gör Salems 3 mål i denna perioden..

Vi försöker att komma ikapp, tar time out och plockar keepern men det vill sig inte! Salem vinner matchen med 5-7.

Summering:

Tycker att vi stör Salem ruskigt bra i denna match och gör det vi sa innan matchen, men det är små detaljer som avgör denna match.

Överlag så tycker jag att detta var ett fall framåt och nu blickar vi mot söndag, då vi gästar Sandviken

Both comments and pings are currently closed.