Matchreferat Team Thorengruppen – Balrog

Inför den svåra bortamatchen mot Thorengruppen saknade Balrog sina två främsta poängplockare, Villiam Aspegren och kapten Mikael Jakobsson. Vikarierande kapten blev Roos som taggade upp laget efter den lugna flygturen upp till Umeå.

 

Matchen börjar inte bra för Balrog, väldigt tidigt har Thoren en ledning och första perioden står Balrog på hälarna och ställningen är i paus välförtjänt 4-0 till Thorengruppen. Andra perioden börjar Balrog kriga mer och blir farligare och farligare i anfallsspelet. Malmlöf gör en riktigt fin solorusch som avslutas med ett skott i bortre krysset. Men när matchen står och väger lite vid ställning 4-2 gör Balrog ånyo billiga misstag och Thoren kan gå till pausvila med 7-2. Inför tredje perioden pratar Balrog om att hålla tätt bakåt och på så vis krypa närmare då anfallsspelet ändå varit okej under matchen. Underläget visar sig dock vara för svårt att plocka igen och matchen slutar till slut 9-3.

 

Balrog gör en okej match i andra och tredje perioden men det går inte att vinna mot ett sånt bra lag som Thoren om man ger dem en 4-0 ledning att gå på. Balrog får ta nya tag mot Järfälla hemma i borgen på lördagen. Väl mött där!

 

//#18

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.