Tankar från Götet

För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att byta liv för att undvika att gå in i väggen. Jag och Kristian hade byggt om Balrogs filosofi under ett par år och sen fortsatte processen tillsammans med Danne och Björn vid rodret. Under dessa tre år var glädjen som störst och resultaten som bäst första året då vi fick möjlighet att skapa något helt nytt. Makkan slog igenom och det stora löftet Villiam anslöt.

 

Andra året var förväntningarna stora med starka och många värvningar men resultaten vart inte därefter vilket var en stor besvikelse. Tredje året fick vi som en följd av underprestationen återigen en stor spelaromsättning utan imponerande men tillräckliga resultat.

 

Inför denna säsong lämnade jag istället över stafettpinnen till Kari, Prim, Herman och Niklas samt att gamla godingen Jake kom tillbaka. Plötsligt fick Makkan igång poängproduktionen igen och PP/BP levererade en klass sällan skådat. Dessutom lossnade det äntligen för Villiam och Blank, SOM vi har väntat!

 

Nu närmar sig serien sitt slut och Balrog ser ut att kunna bygga vidare på den grund som lagts. Nya genombrott har kunnat skådas i Rasmus och Johan samt att Danne Hernandez gjort comeback på rätt nivå.

 

Idag hoppas jag få beskåda samma urladdning som senaste matchen jag såg, den mot Umeå City, ett lag vars kräftgång är totalt oförståelig. Varje elitserie verkar få ett oväntat offerlamm, Södra Allsvenskan har Åby och SSL har både AIK och Storvreta. I toppen hittar vi idel överraskningar, Gävle, Fagerhult och Linköping. Underifrån verkar Tullinge och Visby aspirera på att göra entré på Allsvensk nivå men kanske går de på en mina i kvalet á la Karlstad… Vilka blir nya Höllviken?!

 

Min känsla och förhoppning är iaf att vi får se ett par nya stjärnor födas även nästa säsong i Balrog, planer smids redan. Kanske får vi se ett par från dagens hypade motståndare DIF, ett lag som har smashläge efter Thorengruppens tidigare debacle. Det finns knappast några andra lag än de två som kommer klara SSL:s tuffa konkurrens om de går upp.

 

Jag ser oavsett fram emot att se Traktorlösa Balrog visa upp sina styrkor mot bästa möjliga motstånd idag, lycka till idag grabbar!

 

/ Mvh trac attack, former leader of the wolfpack

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.