Adam Sundbom klar för Balrog!

Det är med stor glädje vi i Balrog kan presentera Adam Sundbom, som ett av våra första nyförvärv inför säsongen i H1 2019/20.

Hej Adam! Vi önskar dig varmt välkommen till Balrog!

Tack så mycket!

 

Berätta lite om din bakgrund som innebandyspelare.

Jag började spela innebandy i Danderyds SK IBF när jag var 9 år och har hållit till där sedan dess. Jag är väldigt tacksam gentemot DSK som gett mig möjligheten att spela på alla positioner (förutom målvakt), under ett bra ledarskap och i en positiv klubbmiljö som förespråkar personlig utveckling och lagkänsla. De senaste två åren har jag spelat center.

Vad kännetecknar dig som spelare?

Jag är allround med spetsegenskaper när det kommer till fart, hårt jobb och i defensiven.

Vad var det som fick dig att välja Balrog?

Jag kände att jag ville pröva på en ny utmaning med spel i högre divisioner. Redan på första träningen kände jag att Balrog var ett seriöst lag med ambitioner att utvecklas både som lag och individer. Dessutom är alla i laget välkomnande och har tillsammans lyckats bygga upp ett bra gäng.

Vilka mål har du satt upp inför denna säsong?

Mitt mål är primärt att fortsätta att utvecklas som spelare genom att bland annat ta till mig ”A-lagsinnebandyn” där ett rakt spel och bollinnehav prioriteras. Givetvis är också ett mål att få regelbundet med speltid och bidra med poäng.

Tränarnas kommentarer om Adam:

I Adam får vi tillgång till en spelare som inte är rädd för att jobba hårt för att utvecklas, vilket är precis i linje med de spelare vi i Balrog söker. Adam jobbar inte bara hårt utan han har även bra fart under fötterna, är lyhörd samt har ett mycket bra spelsinne. Vi är övertygade om att Adam, som är en stor talang, kommer att ta nästa steg i Balrogs regi och hjälpa laget att etablera oss i division 1.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.