Felix Sundbom klar för Balrog!

Det är med stor glädje vi i Balrog kan presentera Felix Sundbom, som ett av våra första nyförvärv inför säsongen i H1 2019/20.

Hej Felix! Vi önskar dig varmt välkommen till Balrog!

Tack!

Berätta lite om din bakgrund som innebandyspelare

Jag började spela innebandy när jag var nio år. Hittills har jag endast spelat för en klubb, Danderyds SK. I DSK har det blivit många lärorika säsonger och under den senaste säsongen spelade jag i bland annat JAS, HJ2 och H4.

Vad kännetecknar dig som spelare?

Jag har under mina två senaste säsonger börjat spela forward. Som forward står jag en del i fickan och älskar att ta många avslut. Jag försöker alltid vara ett hot och tappar inte mycket boll, förutom när jag skjuter i täck;)

Vad var det som fick dig att välja Balrog?

Jag tycker framförallt att det är bra miljö för att utvecklas som spelare. Förutom en god gruppdynamik så är det gott om kompetenta spelare som man kan få mycket kunskap från. Vidare så är det ett lag med stora ambitioner, vilket alltid är lockande.

Vilka mål har du satt upp inför denna säsong?

Mina mål inför säsongen är att fortsätta vara ett hot och att försöka att vara en spelare som kan påverka matchbilden. H1:an är ett stort steg upp och jag hoppas att jag kan prestera utifrån de krav som ställs på mig och mina nya lagkamrater.

Tränarnas kommentar om Felix:

I Felix får vi tillgång till en spelare som har grundegenskaperna att gå hur långt som helst egentligen. Han har spetsegenskaper i sitt offensiva spel med ett mycket bra avslut, hög fart och tanke i det mesta han gör på banan. Felix jobbar också hårt i varje byte och kommer att bli mycket nyttig i vårt offensiva presspel med sin fart.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.