Inför Balrog – Solfjäderstaden IBK

Dags för match igen. Balrog tar emot Solfjäderstaden på hemmaplan lördag 7/10 kl 13:00.Säsong 2017/2018 har rullat igång och två omgångar är redan spelade. Demonerna från Botkyrka har tagit 3p hemma mot Telge i premiären och fick med sig 2p till slut när Jönköpingslaget Hovslätt besegrades på bortaplan med 11-10(!) efter sudden death.

En positiv start på säsongen således med fem inspelade poäng på de två inledande matcherna. Robin Blank som vi redan nu utser till ”årets hemvändare”, om vi får citera Jägarna, har visat sig vara den stabilitet och hjärta laget behöver. Att Blank även börjat producera poäng efter sin session i Djurgården tackar vi för. 4+3 redan för kapten Blank.

”årets hemvändare” i mitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgon väntar en ny motståndare i form av Solfjäderstaden ifrån Motalatrakten. Man har inlett med en förlust mot Jönköping ungdom (3-5) och en suddenförlust mot Älvsjö AIK (4-5sd) förra helgen.

Många nya bekantingar i årets div 1 mellersta då förbundet blandat upp årets serier lite från förra året.

Hemsidan fick sent på fredagskvällen tag på förra veckans matchvinnare Daniel ”Laffe” Lafferentz och passade då på att ställa frågan hur matchen mot Solfjäderstaden kommer att sluta?

”Vi går självklart för tre nya poäng och jag tror vi vinner med 6-4 till slut. Junis-Dunis avgör i tom bur”.

Vi får se hur det går. Matchen startar kl 13:00 på lördagen i Botkyrkahallen.

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.