Intervju med Tobias Löfvenius

Tjena Tobias

Tjena

Hur ligger ni till med truppen just nu?

Vi ligger okej till. Vi bygger om och nytt och jagar spelare som vill träna hårt och vill vara med på våran 3års plan som vi bygger.

Hur jobbar ni nu för att förstärka truppen?

Vi tittar efter unga grabbar som behöver spela senior innebandy men har svårt att ta plats i sitt A-lag.

Hemsidan gick ut i helgen med att Jonas ”Starre” Steffen är klar som tränare. Vad har du för tankar om honom som tränare?

Starre har enorm erfarenhet från innebandy på högsta nivå och vet vad som krävs för att vinna. Jag är säker på att han kommer föra in vinnarkultur och Balrog mentalitet i truppen.

Ni har också tagit in en fystränare i år. Hur går tankarna kring det?

Dom här 3 kommande åren vill vi inte fuska på någonting och då kändes det rätt att ta in Lucas som är extremt noggrann i det han gör och kommer göra oss bäst tränade i div2 och förbereda oss för att även vara redo fysiskt för högre divisioner.

Hur ser sommarträningen ut för spelare och ledare?

Om 3 veckor kommer vi starta med gemensam fys 3dagar i veckan. Sen kommer spelarna få ett eget program som dom MÅSTE följa under juli månad för att vi ska slippa börja om med fysen som vi börjat bygga upp.

Ledarna sköter sin egen träning 😊

Vi vet att det är tidigt men vad har du för tankar kring Div2?

Det kommer ju ner 4 lag från div1, så det borde bli en betydligt tuffare div2 i år. För våran del kan jag tro att vi kommer behöva spela mot väldigt låga försvar, så spelet utan boll där du jobbar hårt för att hitta nya ytor att kunna få bollen på och den individuella skickligheten hos grabbarna kommer vara jätteviktig.Och fysen kommer spela en jätteviktig roll

Tack Tobias för att du tog dig tiden och pratade med hemsidan. Kör hårt i sommar!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.