Företagspaket

Ett samarbete med Balrog är ett win-win upplägg som gynnar båda parter. Ni som företagare får möjligheten att synas tillsammans med oss och stärka ert varumärke, samt får ut informationen om era produkter på ett intresseväckande sätt! På andra hållet får vi möjligheten att samarbeta med ert företag, där ni blir inbjudna att deltaga i våra evenemang. Vi är en långsiktig, professionell och affärsmässig partner!

 

Huvudsponsor

Paketet för er som är offensiven på marknaden. Med vårt “huvudsponsorpaket” stärker ert företag sin position både lokalt och nationellt på ett effektivt sätt. Genom stor exponering i våra evenemang, medier, LED-skärmar och Balrognätverket skapas många nya affärsmöjligheter!

 

Guldsponsor

För er som vill ha en sponsorlösning som blir en viktig del i företagets marknadsföring. Med många exponeringsmöjligheter i våra evenemang, medier och Balrognätverket stärker ni er position på framförallt den lokala marknaden men även den nationella.

 

Silversponsor

När ert företag vill synas på den lokala marknaden och associeras med Balrog är det här en perfekt lösning. Med exponering i våra evenemang, medier och Balrognätverket skapas nya relationer med oss!

 

Bronssponsor

Det här paketet är för dig som är sportintresserad och vill synas mer på den lokala marknaden. Utnyttja våra evenemang och bjud med kunder eller kollegor på en fartfylld upplevelse.

 

Kontakt