Succé för gemensam träning för A, B och C-lag i Balrog

Torsdagen 20/9 var en mycket rolig kväll för spelare och tränare i samtliga av Balrogs lag, där A-lag, B-lag och C-lag först träffades på Pizza Hut för att förbereda sig optimalt för den gemensamma träning som skulle följa ett par timmar därpå. Trots de bitar av svårsmält Pizza som låg och gottade sig i magen på deltagarna så blev det fart och fläkt på träningen.


Noterbart är att det var hela 27 utespelare och 4 målvakter som deltog, vilket gjorde att vi tränare tog beslutet att, efter obligatorisk uppvärmning, spela en riktig match (3*20) där vi delade upp lagen så rättvist som vi kunde med 14 utespelare och 2 målvakter i ena laget och 13 utespelare och två målvakter  i det andra.

Matchen slutade 10-10 efter mycket dramatik på slutet, men det viktigaste var inte resultatet utan att alla medverkande skulle ha en rolig kväll, samtidigt som vi svetsade ihop Balrogandan mellan lagen. Och mycket skratt blev det och även många sköna innebandymässiga prestationer som drog ned applåder från samtliga medverkande.  Det var länge sedan det sågs så många leenden på en innebandyplan och stegen hem efter träningen var lätta.

För oss i Balrog är det otroligt viktigt med sammanhållning och gemenskap både inom de skilda lagen och mellan lagen då vi alla är en lika stor del av klubben oavsett vilken roll man har eller vilket lag man som individ tillhör. Vi behöver alla varandra helt enkelt.

En sak är säker och det är att detta kommer att bli en återkommande aktivitet då det gav en enorm mersmak inför framtiden.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.