Täby, Tyresö och inför Haninge

Beklagar att jag har hamnat lite efter i rapporteringen av Balrogs matcher här på sistone. Men ska nu ge mig i slag med att återge vad som hände mot Täby och Tyresö, samt ge en liten ”inför-text” till matchen mot Haninge nu på lördag!

 

Matchen mot Täby FC

En match som kantades av slarvigt spel från Balrogs sida. Mycket bolltapp kring mittplan vilket renderade i otaliga kontringar för Täby där Balrog blev straffade gång på gång. Trots detta visar Balrog moral och har häng på Täby ändå in till slutet av matchen. Täby går dock till slut segrande ur bataljen!

 

Matchen mot Tyresö Trollbäcken IBK

Balrog kom till matchen med stor revanschlusta efter debaklet mot Täby. TT som låg en bit ovanför Balrog i tabellen med häng på topplagen. Balrog spelar mycket mer disciplinerat matchen igenom och släpper till väldigt få lägen.  Det blir en målsnål historia där ett ryck i andra perioden från Balrogs sida är det som avgör bataljen. Segersiffrorna skrivs till slut till 5-3 i Balrogs favör. En mycket viktig seger för Balrog som i och med segern lyckas ta sig över strecket. Matchen i sig var nog inte en sådan som går till historien som världens roligaste, men likväl tre viktiga poäng för demonerna från Botkyrka!

 

Inför matchen mot Haninge

Efter ett VM-uppehåll på knappt en månad börjar serien om och Balrog ställs mot Haninge. Ett Haninge som besegrade Balrog i premiären på parketten i Torvalla. Det var en match som ingen i Balrog kan vara särskilt nöjd med, förutom möjligtvis Robban Johansson som fick premiärmåla för Balrog. Haninge utanför Torvalla är ett annat lag än på den smutsiga parketten. Dock är det fortfarande ett mycket kompetent lag som inte bjuder på något. Det gäller för Balrog att hitta tillbaka till spelet som gav tre poäng mot TT, det vill säga, inte tappa några bollar på mittplan för då har Haninge en rad spelare, med Patrik Andersson i spetsen som mer än gärna utnyttjar det. Jag uppmanar er alla att komma till Botkyrkahallen på lördag klockan 13 för att se Balrog kriga och slita som djur för att dels få lite nödvändigt utrymme neråt i tabellen, dels för att hänga på topp-fyra lagen i Allsvenskan norra!

 

Väl mött!

 

// # 18 Bengtsson

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.