Marknad

Balrog B/S IK – Demonerna från Botkyrka

Balrog är en klubb med väldigt stor klubbkänsla och en familjär organisation. Vi är Sveriges mest framgångsrika innebandyklubb sett till antalet medaljer, både nationellt och internationellt! Vi arbetar ständigt efter visionen att vara Sveriges & världens ledande innebandyförening.

Botkyrkahallen, som är vår hemmaarena, ger oss utmärkta förutsättningar. Med en publikkapacitet på 1100 personer samt cafeteria och VIP-utrymmen kan vi erbjuda ett häftigt evenemang. I sammarbete med Botkyrka kommun driver vi cafeterian i hallen, detta för att skapa arbetsmöjligheter för personer som vill in på arbetsmarknaden.

Ett samarbete med Balrog är ett win-win upplägg som gynnar båda parter. Ni som företagare får möjligheten att synas tillsammans med oss och stärka ert varumärke, samt få ut informationen om era produkter på ett intresseväckande sätt! På andra hållet får vi möjligheten att samarbeta med ert företag, där ni blir inbjudna att deltaga i våra evenemang. Vi är en långsiktig, proffesionell och affärsmässig partner!

 

Balrognätverket

Grundtanken med Balrognätverket är att skapa affärer och relationer för medlemmarna. Genom avslappnade träffar med olika teman skapas ett forum för att nätverka. Vi fokuserar på att skapa värdefulla relationer för medlemmarna, vilket resulterar i viktiga affärsmöjligheter. Nätverket kommer även att visas på vår hemsida, där varje medlem kommer att få möjligheten att presentera sig. Våra medlemmar kommer även att få möjlighet att visas i våra olika medier.

 

LED-skärmarna

Det enda kvarvarande Massmediet (utomhus) etablerar sig nu med den moderna digitala teknikens ”on line” möjligheter. De första ”riktiga” LED-skärmarna i rätt storlek och med fantastiska lägen finns nu att nyttja för information eller säljerbjudanden. Vi i Balrog har tillgång till två av dessa och kan erbjuda Er möjligheten att synas där! Skärmarna står med A-lägen vid våra mest trafikerade vägar E4/E20. En södergående och en norrgående:

BigRigOne – Södergående längs E4/E20, 70 kvm stor LED-skärm

BigRigTwo – Norrgående längs E4/E20, 52 kvm stor LED-skärm

Med vårt 10-dagars paket får ni en 6 sekunderspot/minut/skärm/dygn i 10 dagar, det ger er 1440 spotar/skärm & dygn!

Enligt Trafikverkets senaste mätning gällande trafiken förbi våra LED-skärmar, så passeras dem av 6.000.000 personer / månad = oslagbart kostnadseffektivt sätt att nå potentiella kunder!

LED-skärm_BigRigTwo

Se vår presentationsfilm online – klicka här