Stipendie tilldelat Balrog – Blir nu Stockholms rikaste klubb!

Balrog har av den Svenska Tolkienstiftelsen tilldelats ett stipendie motsvarande 3 miljoner kronor, att använda i sin verksamhet.

Motiveringen lyder som följer: Vi har länge haft ögonen på Botkyrkaklubben och dess marknadsföring av den lite skygga ”Balrogen”, som ju är en nyckelfigur i triologin om härskarringen. Vi vill härmed visa vår uppskattning genom att tilldela innebandylaget Balrog ett stipendium på 3 miljoner kronor, där pengarna bland annat skall användas till ett mäktigt intro med Balrogen i centrum.

Materialaren Johan Hermansson kommenterar – Detta är ju ingenting man har förväntat sig skulle hända direkt. Nu blir det en ordentlig uppgradering av omklädningsrummet med LCD-skärmar på varje plats mm.

Även tränarna Jonas Steffen och Göran Öberg är glada – Nu har vi råd att få in nyförvärv som kan ta Balrog dit vi hör hemma. Enligt uppgift finns Malte Lundmark, Emil Ruud och några fler unga spelare med SSL-meriter på listan med värvningar. Även tränaren Thomas Brottman är kontaktad för att kunna se om han nu kan tänka sig Balrog istället för Farstas juniorer.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.