Tre nya spelare klara för spel i Balrog!

Vi i Balrog stärker upp spelartruppen med tre nya spelare. De tre spelare det handlar om är Alexander Lundström, Sebastian Högback och slutligen Rasmus Hebrant.

Om vi börjar med Alexander ”Alex” Lundström så valde han att spela för Strängnäs denna säsong men har haft svårt att få den speltid han vill ha och behöver i ett starkt Allsvenskt lag. Vi har därför mycket glädjande fått till ett samarbete med Strängnäs där vi får tillgång till Alex på dubbellicens. Vi vill tacka Strängnäs för ett smidigt samarbete runt Alex där de varit väldigt tillmötesgående. I Alex, som kommer att spela med nummer 2 på tröjan, får vi en duktig back som är bra både defensivt och offensivt med bra spelförståelse, god teknik och en härlig inställning.

Spelare nummer två är Sebastian ”Sebbe” Högback, som, liksom Alex, har ett förflutet i Telge. Sebbe, som kommer att spela med nummer 19 på tröjan, har haft lite otur med skador och valde denna säsong att spela i Rönninge (div4) innan han nu väljer att skriva på för oss. Sebbe, vars position också är på backplats, har mjuka handleder, är fysiskt stark och har även han ett mycket bra spelsinne och passningsspel.

Sebbe och Alex har ett liknande förflutet med spel i Södermanlands Stadslag för P97, Innebandyfesten med Telge/Salem och har även spelat en hel del ihop tidigare, så det är ett nytt färdigt backpar som vi nu får tillgång till i Balrog.

Den tredje spelaren att förstärka Balrog är Rasmus Hebrant. Rasmus har spelat i Huddinge IBS under hela sin seniorkarriär innan han nu byter till oss i Balrog. Han är spelare som vet vart målet är beläget och har egenskaper som vi saknar sedan tidigare i truppen med ett snabbt direktskott från sin ”rightvinklade” klubba där han är duktig på att placera sig rätt i offensiv zon. Rasmus är dessutom stor och stark och bidrar med det i närkampsspelet. Hans nummer i Balrog blir 27.

Synonymt för alla dessa tre spelare är att det är kanonkillar både på och utanför innebandyplan och vi är säkra på att de kommer att bidra till att lyfta och stabilisera oss i Balrog framöver.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.