Balrog nästa för Rasmus Lindvall!

Det är med stor glädje vi i Balrog kan presentera Rasmus Lindvall, som ny spelare inför säsongen i H1 2019/20.

Välkommen till Balrog Rasmus! Hur känns det att vara en del av föreningen och vad var det som fick dig att söka dig till oss?

Hejsan Coach!
Det känns väldigt bra och roligt att vara en del av Balrog, Jag har fått ett väldigt bra bemötande av gruppen och känner mig väldigt välkommen. Ser verkligen framemot den kommande säsongen.

Det som fick mig att komma till Balrog var att jag blev kontaktad av Roten (Robin Eneroth) som jag spelat med förut. Han ville att jag skulle komma ner och prova och efter det gick det rätt fort innan jag valde att hoppa på tåget.

Det viktigaste var nog att det är en oerhört bra grupp med spelare och ledare som vill samma sak. Det finns mycket innebandykunnande i gruppen och vi har jävligt kul. Man får inte heller glömma att en stor anledning även är vår materialare Herman (Johan Hermansson) som gör ett oerhört jobb, som ger oss rätt förutsättningar att lyckas. Jag känner mig oerhört laddad och motivationen är på topp inför den kommande säsongen.

Berätta lite om din innebandybakgrund.

Min innebandykarriär började i Huddinge, Under min junior id spelade jag i Huddinge, Tullinge och hade även en kort sejour i Hässelby. A-lags åren har jag mest spenderat i Huddinge och Tullinge samt en kort vända till Tumba.Min senaste klubb var Tullinge Herrar B, där jag hade en väldigt rolig säsong och hittade ett stort sug och motivation för att spela högre upp igen. Så även om resultat inte blev som vi önskade så var det en bra säsong för min del.

Vad hoppas du bidra med i Balrog?

Jag hoppas att jag kommer kunna bidra till laget med mitt hårda jobb, lugn på planen och även en stark defensiv. Jag hoppas även kunna lägga några smörpassningar och har vi tur kanske jag även kan få på någon felträff som kan gå in i mål. Jag hoppas även att jag kommer kunna bidra med en rolig stämning utanför planen, men man skall inte hoppas på för mycket (skratt).

Du är ju väldigt snabb och det är sannerligen inte lätt att ta sig förbi dig. Har du alltid varit så eller är det något du utvecklat med åren. Är det någon spelare som sprungit ifrån dig rejält som du kan komma ihåg?

Ja du, det har nog alltid varit så men det ligger självklart en del träning bakom det. Nej, inte någon spelare vad jag kan komma ihåg. Dock känner man att farten börjar försvinna med åldern, man är ju ändå 25 år nu. Men det blir hård träning i sommar så det bli nog bra till slut.

Vad tror du om Balrogs chanser denna säsong, som nykomling i division 1? Vad måste vi få till för att säsongen skall bli lyckad ?
Balrogs chanser tycker jag är goda. Jag tycker först och främst vi ska sikta på att hålla oss kvar i division 1 och efter det får man se hur högt vi kan nå. Det är alltid tufft som nykomling att komma in i en ny serie och speciellt nu när det är en sådan tuff serie, där nästan alla lag har potential att spela kval upp till Allsvenskan. Skall vi i Balrog få en bra säsong så gäller det först att göra en bra försäsong med hård träning för att förbereda oss  för riktigt tuffa matcher. Givetvis är det sedan viktigt att vi får en bra start i serien. Det som talar för oss är att vi har otroligt bra kemi och go i laget tillsammans med en bra kunskapsnivå som innebandyspelare. Så gör vi en riktigt bra försäsong och får en bra start i serien kan det bli en väldigt bra säsong för oss.

Tränarnas kommentar om Rasmus:

Vi är väldigt glada att ha knutit till oss Rasmus. Han är kanske inte den mest spektakulära spelaren som finns men han är en oerhört stabil kugge som är smart, spelar enkelt och snabbt och är dessutom väldigt snabb och svårpasserad. Han har även ett bättre direktavslut än vad han själv ger sig ”cred” för. Rasmus är även väldigt prestigelös och gör allt för laget. Ett toppnyförvärv i våra ögon.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.